برگزاری دوره «مددکاری آسیب‌های اجتماعی» توسط موسسه خیریه امام علی (ع) رباط ‌کریم

موسسه خیریه امام علی (ع) در تاریخ ۶ و ۷ بهمن، دوره آموزشی مددکاری آسیب‌های اجتماعی را به مدت ۸ ساعت برگزار کرد. این دوره با تدریس محمدحسین شیخ، مددکار و مدرس حوزه ارتباط مؤثر، برگزار شد و جمعی از کارمندان و همیاران این موسسه در آن شرکت کردند.

“محمدحسین شیخ در این دوره به تعریف مددکاری اجتماعی پرداخت و گفت: “مددکاری اجتماعی یک حرفه است که بر پایه دانش، تجربه، مهارت و روش‌های علمی بنا شده است. هدف اصلی این حرفه کمک به افراد، گروه‌ها و جامعه برای حل مشکلات و رفع نیازهای آن‌ها می‌باشد.”

او تأکید کرد که مددکاران اجتماعی باید با تکیه بر توانایی‌ها و امکانات موجود، اقداماتی مؤثر برای کمک به جامعه هدف خود انجام دهند.

هدف از مددکاری اجتماعی، رسیدن به استقلال نسبی و رضایت‌مندی مددجویان تحت پوشش است. شیخ اشاره کرد که برای آگاه‌سازی و راغب‌سازی خانواده‌های دارای آسیب اجتماعی، صرفاً گفت‌وگو کافی نیست. بلکه نحوه ارتباط مددکار با خانواده‌های آسیب‌دیده نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. او تأکید کرد که ارتباط مؤثر می‌تواند به ایجاد اعتماد و تسهیل در فرآیند مددکاری کمک کند.

یکی از نکات مهمی که شیخ به آن اشاره کرد، کمک به کودکان آسیب‌دیده بود. او بیان داشت که اگر مددکار اجتماعی بخواهد به کودکی که دچار آسیب شده است کمک کند، باید در گفت‌وگو با خانواده آن کودک، نیازهای آن‌ها را نیز در نظر بگیرد. این کار نیازمند دقت و حساسیت بالایی است تا مددکار بتواند راهکارهای مناسبی برای حل مشکلات ارائه دهد.

این دوره آموزشی فرصتی مناسب برای ارتقاء مهارت‌های مددکاران اجتماعی بود و امید می‌رود که با برگزاری چنین دوره‌هایی، توانمندی‌های بیشتری در زمینه مددکاری اجتماعی ایجاد شود. موسسه خیریه امام علی (ع) با برگزاری این دوره‌ها، به دنبال افزایش آگاهی و مهارت‌های لازم برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

📞 راه‌های ارتباط با ما:

  • تلفن: ۵۶۴۳۹۵۹۳-۰۲۱ | ۰۹۳۶۴۸۴۴۱۸۴ | ۰۹۰۰۲۲۲۹۵۹۳
  • آدرس سایت: www.iacharity.com
  • پیج اینستاگرام: @robatcharity

#پویش_یلدا_قصه_مهربانی
#یک_دقیقه_مهربانی_بیشتر
#مهرتان_جاری
#کودکان_با_فردای_روشن

 

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *